maanantai 19. helmikuuta 2018

JENNIN JA SCHNEIDER ELECTRICIN YHTEISTYÖ





 Tällä kertaa blogissamme valokeilaan astahtaa Promodelin perustaja ja sydän Jenni Ahola yhteistyössään Schneider Electricin kanssa. Jenni huomioi omakotitaloprojektissaan pienimmätkin yksityiskohdat valokatkaisimia myöten, joten hänen kotiinsa valikoitui Schneider Electricin lasikehyksiset valokatkaisijat. Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija, jonka tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja vaativaankin makuun. Videolla Jenni kertoo miten nämä elegantit valokatkaisijat  sopivat juuri hänen vastavalmistuneeseen kotiinsa. 



Jenni ei voisi olla enää tyytyväisempi yhteistyöhön ja lopputulokseen. Onnistuneen yhteistyön puolesta puhuu myös Scnheider Electricin markkinointijohtaja Sirpa Ikolan kommentti:   

"Schneider Electric etsi sopivaa referenssikohdetta portfoliomme kalleimmalle asennuskalustesarjalle, ja kun onnistuimme saamaan yhteistyösopimuksen Jennin (Mallitoimisto Promodel) kanssa, saimme sekä elegantin videoreferenssin että myös valveutuneen kuluttajan mielipiteen tuotteiden käytännöllisyydestä. Jennin mediakokemus ja positiivinen asenne mahdollisti meille korkealaatuisen ja asiapitoisen referenssivideon.  Toivomme jatkossakin yhteistyötä Jennin ja Promodelin kanssa." Sirpa Ikola, Markkinointijohtaja, Schneider Electric  



Lämmin kiitos Schneider Electricille yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti