tiistai 23. helmikuuta 2016

Etsimme uusia malleja jatkuvasti!

MALLEJA HAUSSA!

Etsimme jatkuvasti uusia kasvoja mallitoimistomme listoille. Tänä päivänä suurin kysyntä on erityisesti erilaisille TV- ja printtimainoskuvauksiin.


Haemme kaiken ikäisiä, miellyttävän näköisiä sekä persoonallisia kasvoja. Haussa on myös eri etnisen taustan omaavia henkilöitä - tällä hetkellä listoilla on - vain muutamia mainitaksemme - esimerkiksi afrikkalaisen, japanilaisen ja kiinalaisen alkuperän omaavia malleja. Kaiken ikäistä ulkonäköä ympäri maailmaa kysytään nyt paljon ja jatkossa varmasti vielä enemmän!

Toki haemme myös jatkuvasti uusia, "perinteisen mallin" mitoissa olevia naisia (170-180cm) ja miehiä (180-190cm), mutta muistathan, että tämä ei ole kaiken kattava kriteeri mallitoimistomme malleille.


Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä meihin lähettämällä esimerkiksi hymyilevä kasvo- ja kokovartalokuvasi, pituutesi ja vaatekokosi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida mahdollisuutesi mallina.

Jenni Aholan yhteystiedot:

e-mail: jenni.ahola@promodel.fi
puh: +358 40737 5055

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Sannin Sneak Peak Zip:n kuvauksista

Hurmaava mallimme Sanni oli tammikuun alussa Halosen Zip-merkin kuvauksissa.

Odotamme innolla valmiita kuvia mallistosta, mutta tässä jo alkuun hieman sneak peakia kuvauksista ja siitä, mitä tuleman pitää...

Kuvaajana toimi Justus Järnefelt. 



keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Gätlin Iskun Unigold-esitteessä

Iskun suunnittelema ja Suomessa valmistettu Unigold- mallisto on syystäkin noussut suomalaisten kestosuosikiksi. Nyt mallisto on uusiutunut asiakkaiden toiveiden pohjalta. Uuden malliston kuvissa upea mallimme Gätlin! Esite nähtävissä täällä.


Suomalaista laatua. Vain Iskusta.

David Novita kevät 2016 -lehdessä

Mallitoimisto Promodel on tehnyt Novitan kanssa yhteistyötä jo kymmenisen vuotta muotinäytösten tiimoilta ja viime vuosina olemme saaneet myös tilaisuuden kuvausyhteistyöhön heidän kanssaan. Tällä kertaa miesmallimme David ihanissa neulekuvissa Novita Kevät 2016 -lehdessä. 


Novita-lehti on Suomen suurin neulelehti ja se tehdään alusta loppuun Suomessa. Novita Kevät -lehti ilmestyi 29.1.2016 ja on myynnissä Novita-lankoja myyvien kauppojen lankaosastoilla sekä osoitteessa www.novitaknits.com.  


Perheyritys Novita syntyi vuonna 1928 ja on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin käsityölankavalmistaja. Olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme - ammattitaidosta, tunnetuista ja laadukkaista klassikkolangoista sekä ainutlaatuisesta pohjoismaisesta designista. Intohimonamme on tuottaa elämyksiä ja jakaa käsityön iloa yhdessä harrastajien kanssa nyt ja tulevaisuudessa. Ideoita ja inspiraatiota löydät Novitan nettisivuilta .


Kuvaaja: Eero Kokko