torstai 23. lokakuuta 2014

SUOMEN KÄDENTAIDOT -MESSUT 14.-16.11

Promodel toteuttaa jälleen kerran Suomen Kädentaidot –messujen näytökset!
Messujen jokaisena päivänä Ohjelmalavalla nähdään mm. Suomen Kädentaidot- ja Finnish Design -muotinäytökset. Juontajana toimii Saimi Hoyer.

Aikataulu:
Pe klo 14.00 Kädentaidot-muotinäytös ja 16.00 Finnish Design-muotinäytös
La & su
11.00     Kädentaidot-muotinäytös
12.00     Finnish Design-muotinäytös
14.00     Kädentaidot-muotinäytös 

15.00     Finnish Design-muotinäytös 
 
 



Mert Otsamon suunnittelemia uniikkipukuja on näyttelyssä messujen muoti ja design -alueella E-hallissa. Lisäksi yleisö voi ihailla Mert Otsamon pukuja päivittäin Finnish design -muotinäytöksissä.
Kädentaidot-muotinäytöksissä nähdään Taitoliiton ja Suomen käsityön museon Folkista poppia -sisääntulo, jossa on suomalaisen kansanperinteen innoittamia, uudenlaisia käsityö- ja designtuotteita. Nämä fantasiakokonaisuudet on nähtävä ja koettava.









torstai 9. lokakuuta 2014

GAALA LASTEN HYVÄKSI



Promodel juhlisti 10. vuottaan muodin- ja kauneuden parissa järjestämällä paikallisesti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta varoja Tampereen Yliopistollisen sairaalan lastenosastoille keräävän korkeatasoisen tapahtuman 25.9.

Tapahtuma tuotti yli 12.000 euroa Tays:in lastenosastoille!

SUURI kiitos kaikille mukana olleille Pirkanmaalaisille muodintoimijoille kuin olitte mukana, suurin osuus potista kertyi näistä osallistumismaksuista. Yhtä suuri kiitos myös kaikille esiintyjille tasapuolisesti, Promodelin malleille sekä lukuisille tunnetuille esiintyjille. Suuri kiitos myös kaikille tapahtumaa muuten rakentaneille sekä taustalla tärkeää työtä tehneille ihmisille. Kiitos myös Sokos Hotelli Ilves, kun tarjosi tapahtumalle sen arvoiset puitteet.
Näytöksessä oli mukana seuraavat yritykset:
NOOLAN, TOMMY HILFIGER, KAPTEENSKA, ROOM, CELESTE, JANINA F, COTTON
KOISO, POHJANHEIMO, SOKOS, MODA AUKIA, HALONEN, GUESS, CHANGE, ANDIATA, TIMANTTISET, LUMOAVA, THE CLOTH HOUSE, BOUTIQUE SATUMARIA JA JUKKA RINTALA.

Stailaus, Meikit ja hiukset: Parturikampaamo Rasia, Raisa Äijälä, Koulutus Center Make Up Artist Academy ja Glo Hair.

Tapahtumaa rakentamassa mukana: Sonemar, Profilight, Amandas Eye, Legenda Tv, Miss Suomi/Finnartistit, Tampereen Teatteri, Etra ja Baletti ja tanssistudio Teija Suova, Lumene, Fotom ja Kukkakilpi.